Telefon +40 0265 218 103 / +40 0722 998 009
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

Servicii

Prezentă pe piața serviciilor de securitate de 19 ani, perioadă în care s-a dezvoltat și adaptat la cerintele unei piețe în continuă evoluție, reusind să pună la dispoziția clientilor săi toata gama de servicii de securitate.

Obiectivul BSGuarding este de a implementa în folosul beneficiarilor săi soluțiile optime de securitate adaptate ideal la situațiile specifice.

Pentru a răspunde cu maxim de eficiență nevoilor de pe piață, oferta de servicii este individualizată în funcție de cerințele fiecărui client. Din acest motiv venim în întâmpinarea Beneficiarilor cu consultanți specializați, care analizează cu atenție obiectivele, pentru a vă putea oferi pachetul de servicii de care aveți nevoie.

Societatea noastră oferă soluții dedicate de optimizare a costurilor prin implementarea sistemelor tehnice care să ajute la îmbunătățirea gradului de securitate și la posibilitatea scăderii efectivelor de agenți.

Din aceste motive suntem mereu în căutarea unor soluții de ultimă generație pentru toată gama de servicii și ne personalizăm fiecare ofertă în parte pentru a putea acoperii orice tip de solicitare a Beneficiarilor.