Telefon +40 0265 218 103 / +40 0722 998 009
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

SOCIETĂȚI SANCŢIONATE PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI DE PAZĂ A BUNURILOR

SOCIETĂȚI SANCŢIONATE PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI DE PAZĂ A BUNURILOR

Polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au aplicat sancțiuni pentru neregulile constatate în urma verificării sistemelor de securitate a 158 de obiective.

În perioada 6 – 19 decembrie 2017, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii de ordine publică ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale şi de investigare a criminalităţii economice, au efectuat 38 de acțiuni în domeniul verificării sistemelor de securitate, se arată într-un comunicat al IPJ Mureș.

Activitățile au vizat 158 de obiective de pe raza judeţului Mureş, care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de norocprestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.200 de lei.

Poliţiştii vor continua acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

sursa: http://securityportal.ro