Telefon +40 0265 218 103 / +40 0722 998 009
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

Prezentare generala

Avem plăcerea de a vă prezenta unele date şi elemente de informare pentru indentificarea S.C. BS PAZA SI PROTECTIE S.R.L. pe piaţa serviciilor de pază, precum şi descrierea serviciilor prestate de catre societatea noastra.

Societatea noastra ofera servicii la standarde europene, fiind certificat pe sistemele de management, calitate mediu, sanatate si securitate ocupationala conform standardelor SR EN ISO 9001/2008.

S.C. BS PAZA SI PROTECTIE S.R.L. este o societate cu capital integral privat organizată în forma „societate cu răspundere limitată”, constituită în baza legii nr.31/1990, înregistrată la Registrul Comerţului Mureş sub nr.J.26/302/2014 şi are ca obiect de activitate:

  • Paza bunurilor şi obiectivelor cu efective umane;
  • Transport şi colectare de valori cu maşină blindată;
  • Monitorizarea sistemelor de alarmare şi intervenţie rapidă cu echipaje auto;
  • Monitorizare video;
  • Consultanţă de specialitate;
  • Servicii de escortă cu gardă de corp.

Este autorizată de Ministerul de Interne, Inspectoratul General al Poliţiei – Direcţia de Ordine Publică, prin Licenta nr. 2464/P/ 2014 să desfăşoare activităţi de pază obiective, bunuri şi valori pe tot teritoriul României.

Experienţa acumulată de la înfiinţare, seriozitatea de care am dat dovadă în afaceri şi rezultatele obţinute prin calitatea şi eficienţa serviciilor prestate ne-au asigurat parteneriatul cu peste 150 de firme păzite cu efective umane şi peste 1000 obiective cu contracte de prestări servicii pentru monitorizarea alarmelor, situate în municipiile Tg.-Mureş, Sighişoara, Ludus, şi în alte localitati din judeţ.

OUR PRIORITY IS YOUR SECURITY

B.S. GUARDING

WE CARE ABOUT HELPING YOU BE SECURE.