Telefon +40 0265 218 103 / +40 0722 998 009
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

Romanian Security Fair – Ediția a V-a

Romanian Security Fair – Ediția a V-a

 

Cea de-a cincea ediție a Romanian Security Fair, expoziția internațională dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate, din acest an va avea loc la Romexpo în perioada 18-20 octombrie 2018.

ROMANIAN SECURITY FAIR 2018 se va desfășura în perioada 18-20 octombrie, în Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti/România. ROMANIAN SECURITY FAIR este un eveniment i

mportant pentru toți specialiștii și consumatorii de servicii de securitate

Cu peste 50 de companii participante care își expun soluțiile în cadrul unui amplu spațiu expozițional de peste 2.000 mp, ROMANIAN SECURITY FAIR 2018 vă oferă șansa de a vedea la lucru cele mai noi soluții și tehnologii. Puteți interacționa direct cu expozanții pentru a înțelege care sunt avantajele competitive ale noilor soluții și, mai ales, pentru a afla concret cât de corect răspund acestea nevoilor și cerințelor clienților dumneavoastră.

În cadrul fiecărei ediții a ROMANIAN SECURITY FAIR, companiile expozante își prezintă cele mai noi produse și servicii cu care adresează piața locală.

Cea de a V-a ediţie a ROMANIAN SECURITY FAIR este organizată de ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU

TEHNICA DE SECURITATE în parteneriat cu ROMEXPO S.A., managementul evenimentului fiind asigurat de ITS EVENTS Management.

Mai multe informații pe https://www.romaniansecurityfair.eu/ro/