Telefon +40 0265 218 103 / +40 0722 998 009
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

Sisteme de alarmare la incendiu

Alegerea unei soluții pentru detectarea incendiului este o decizie deosebit de bună, care poate să salveze bunuri și chiar vieți, în momente imprevizibile care implica foc.

Printre aceste elemente de siguranță, detectoarele de incendiu joacă un rol deosebit de important, deoarece te pot salva și iți pot da un timp de reacție semnificativ în momentul în care un incendiu este declansat.

Motivele pentru care ar trebui să apelați la un detector de incendiu sunt evidente, însă le accentuăm pentru a evidenția importanța lor:

  • Vă ajută să evitați pagubele majore. Un incendiu care nu este oprit la timp poate să producă pagube substanțiale, atât material cât și uman. Acestea pot fi evitate cu ajutorul unui detector de incendiu, deoarece acesta descoperă riscul de incendii în faza incipită și alarmează persoanele din jur;
  • Oferă siguranță. Siguranța fizică și psihică este foarte importantă pentru majoritatea oamenilor. Atâta timp cât clădirea unde lucrați sau unde locuiți este dotată cu detectoare de incendii, puteți să stați mult mai linistiți și să vă bucurați de viață fără să vă gândiți la consecințele pe care le-ar avea un accident;
  • Nu sunt costisitoare. Un sistem pentru detectarea incendiului este destul de ieftin, putând sa fie achiziționat de aproape orice persoană.

Pentru ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați: Departament tehnic