Telefon +40 0265 218 103 / +40 0722 998 009
Working Hours Mon - Sat 0900 - 1900

Sistemele de supraveghere video – un plus de siguranță

Sistemele de supraveghere video – un plus de siguranță

Sistemele de supraveghere video sunt în trend în ziua de astăzi în ceea ce priveste sistemele de securitate ca urmare a numeroaselor avantaje și beneficii.

Indiferent de  care este motivul pentru care le folosești, este important ca toată lumea din familia sau din compania dumneavoastră să fie protejată.

Sistemele de supraveghere au devenit indispensabile în ultimul timp. Monitorizează orice mișcare, garantează securitatea, oferă protecție 24 din 24 de ore. Calitatea video, exactitatea detaliilor, mediul și scopul de utilizare sunt factori decisivi în alegerea sistemului. Gama conține sisteme de supraveghere wireless sau cu fir, pentru interior sau exterior, pentru zone aglomerate sau cu grad ridicat de pericol.

Prin specialiștii companiei noastre, vom analiza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastră oferindu-vă consultanță  în alegerea celui mai bun sistem de supraveghere video.

Sistemele de supraveghere video permit monitorizarea în timp real a evenimentelor şi persoanelor suspecte, cât şi înregistrarea și redarea imaginilor video necesare unor verificări ulterioare. Scopul este securitatea crescută şi prevenirea infractiunilor în spațiile publice sau rezidențiale. Aveți acces la sistemul de supraveghere video de la distanță, ceea ce înseamna că puteți ajunge la camerele de supraveghere de pretutindeni prin utilizarea internetului. Puteti folosi laptop-ul sau chiar telefonul mobil pentru a monitoriza tot ce se întamplă în locație.